نئاندرتال‌ها به خدا اعتقاد داشتند؟ کنترل نسبی آتش‌سوزی در جنگل‌های حفاظت‌شده «الیت» ابطال آنی معاینه فنی خودرو‌های فاقد صلاحیت در معابر تهران معاون وزیر بهداشت: ۸۰ درصد جانباختگان سوانح رانندگی کمتر از ۵۰ سال دارند نظر آموزش و پرورش پیرامون تعطیلی مدارس در هوای آلوده فرماندار کردکوی: ۳۰۰۰ متر از جنگل‌های درازنو درگیر آتش است / درخواست بالگرد دادیم هوای تهران در مرز هشدار بنفش/ شهر ری با شاخص ۲۸۱ آلوده‌ترین نقطه مهار آتش الیت با ۱۱۵ عملیات بالگرد‌ها و ۱۳ پرواز ایلیوشین مدارس استان البرز غیر حضوری شد شاخص آلودگی شهر تهران از۲۰۰ عبور کرد و وارد محدوده بسیار ناسالم شد خودرو‌های متخلف طرح زوج و فرد تا ساعت ۱۸ توقیف می‌شوند + جزئیات جریمه‌ها آخرین وضعیت آتش سوزی در جنگل‌های الیت ورود دادستانی به آتش سوزی جنگل‌های الیت/ سهل انگاری منابع طبیعی و محیط زیست؟ هشدار بهداشتی: آنفلوانزای نوع A بسیار شدید در راه است! فوری/ آلودگی هوا، مدارس تهران و ادارات ۳ و ۴ آذرماه در وضعیت تعطیلی اضطراری قرار داد دستگیری شرور فضای مجازی در شهرک مسعودیه تهران

قتل همسایه به دلیل جای پارک

مرد جوانی که همسایه خود را به دلیل جای پارک به قتل رسانده بود، ساعتی پس از جنایت توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر صبح امروز شنبه سیزدهم اسفند ماه، پرسنل انتظامات بیمارستان ابن‌سینا در تماس تلفنی مرگ مشکوک مرد جوانی را روی تخت بخش اورژانس این مرکز درمانی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، گزارش کردند.

با اعلام این خبر، ماموران کلانتری ۱۳۳ شهر زیبا و تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به همراه محمد وهابی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه دوم دادسرای امور جنایی راهی بیمارستان ابن سینا شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

تیم جنایی در سردخانه بیمارستان با جسد مرد جوانی مواجه شدند که از ناحیه گردن هدف ضربات چاقو قرار گرفته و به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های تخصصی نیز نشان می‌داد، مقتول در پارکینگ خانه‌اش در محله شهر زیبا با فردی ناشناس درگیری و از آنجا به بیمارستان منتقل شده است.

همین سرنخ کافی بود تا تیم تحقیق پای در خانه موردنظر بگذارند که با تحقیقات میدانی مشخص شد، مقتول در پارکینگ بخاطر جای پارک با مرد جوانی که همسایه‌اش بوده درگیر شده و در جریان این نزاع با ضربات چاقو به قتل رسیده است.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پس از دریافت این اطلاعات مهم، محل‌کار متهم را شناسایی و بی‌درنگ با دستور قاضی جنایی پایتخت مرد جوان را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.

متهم در جریان بازجویی‌ها به جرم قتل همسایه خود به دلیل جای پارک اعتراف کرد و گفت: شب گذشته به دلیل "جای پارک ماشین" در پارکینگ آپارتمان با مقتول به صورت لفظی درگیر شدیم که در آن زمان کدورتی میان ما ایجاد شد؛ این نارحتی‌ها ادامه داشت تا اینکه صبح امروز مقتول را در پارکینگ دیدم که مدعی بود من روی خودرویش خط انداختم که بخاطر همین موضوع با من درگیر شد و چاقو کشید.

قاتل ادعا کرد: در جریان این نزاع چاقو را از دستش گرفتم و ضربه‌ای به گردن او زدم، اما نمی‌دانستم که ضربه چاقو باعث قتل او شده است، برای همین به محل کارم رفتم که در آنجا توسط پلیس به جرم قتل دستگیر شدم.

با دستور محمد وهابی؛ بازپرس ویژه قتل عمد شعبه دوم دادسرای امور جنایی، جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار